Aanmelden als fotograaf

Online zichtbaarheid is van groot belang voor het succes van uw onderneming. Een bedrijfsvermelding op Vind-fotograaf helpt u uw doelgroep effectief te bereiken, wij plaatsen uw bedrijf in de kijker en zorgen voor een betere ranking binnen zoekmachines als Google.

Duizenden bezoekers dankzij effectieve internet marketing

Ons platform ontvangt maandelijks duizenden bezoekers, die op zoek zijn naar een fotograaf bij hen in de buurt. Wij bieden hen het overzicht van specialisten, waar u onderdeel van uit kunt maken. We zorgen met effectieve internet marketing voor een goede vindbaarheid van ons platform, zodat we u onder de aandacht kunnen brengen bij uw doelgroep. Voorkom dat een concurrent verderop er met uw klanten vandoor gaat, door zelf gebruik te maken van een van onze voordelige bedrijfsvermeldingen.

Voordelige bedrijfsvermeldingen vanaf €0,23 per dag

U kunt gebruik blijven maken van een voordelige bedrijfsvermelding, al vanaf €0,23 per dag! Bovendien ontvangt u van ons eens in de twee maanden een handige nieuwsbrief, vol slimme internet marketing tips om uw website te optimaliseren. U heeft de keuze uit twee verschillende soorten vermeldingen:

 • Reguliere bedrijfsvermelding
  U kunt een jaar lang rekenen op een vermelding voor €85 per jaar, in combinatie met de
  tweemaandelijkse nieuwsbrief.

 • Premium bedrijfsvermelding
  U kunt een jaar lang rekenen op een premium vermelding, voor €165 extra per jaar.
  We plaatsen uw vermelding bovenaan binnen uw provincie en zorgen voor een opvallende vormgeving.

  Let op! Er zijn slechts 4 premium bedrijfsvermeldingen per provincie beschikbaar. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.


Wacht niet langer en meld u nu aan als fotograaf!

We houden het graag simpel: aanmelden als fotograaf kan door met onderstaand formulier een account aan te maken. Vervolgens ontvangt u een e-mail om uw account te kunnen activeren en uw overige bedrijfsgegevens in te vullen.

© Copyright 2015 Vind-fotograaf. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie: Alexander Claeys